Kretsloppet - Massor med kretsloppetA--0A-EG - EX - U2-0

Kretsloppet i Kiruna

Kretsloppet i Kiruna När det inte finns så många miljöbolag som erbjuder hjälp att implementera miljöriktiga kretslopp (endast 2) i Kiruna kan det vara klokt att kontakta något mer miljöföretag från någon annan ort i Norrbottens län som ligger nära Kiruna. Tänk också på att det ofta är bättre för miljön att använda lokala leverantörer av varor och tjänster så välj gärna någon ort som har kretsloppsföretag som ligger nära Kiruna.

Gällande miljöriktiga kretslopp så finns det många företag i närheten av Kiruna som arbetar med detta och några av miljöföretagen har bra webbsidor om kretsloppen som de håller på med och vilka miljötjänster de erbjuder.

H-EG - EX - U2-1

Inom kort kommer återvinningsföretag och miljöbolag i Kiruna som arbetar med kretslopp av olika slag kunna få annonsera här. Endast de bästa på vattnets, kolets, kvävets eller avfallets kretslopp kommer ges utrymme att visa upp sig.


Massor om Kretslopp

Det finns många olika typer av kretslopp och dessa skiljer sig åt väldigt mycket. En del av kretsloppen och annat intressant om återvinning och resurshushållning kan du läsa om här.

I-EG - EX - U2-2


I-EG - EX - U2-3


Meny - Kretsloppet
Till förstasidan på www.kretsloppet.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsVattenNyheter